Hopp til innhold

Til tidligere elever som har gått på Holmestrand offentlige skole for døve/Nedre Gausen skole

Hei, respektive døveforeninger og fylkeslag!

Elevtreff 2017-gruppen, bestående av Knut Syvertsen, Tom Zeiffert, Jim Vold, Liv Synnøyve Dahl og Øyvind Madsen har gleden av å invitere tidligere elever som har gått på Holmestrand offentlige skole for døve/Nedre Gausen skole til et hyggelig og minnerikt elevtreff i Holmestrand lørdag den 17. juni i år.

Døve bor spredd ut over her i landet, og vi vet ikke hvor mange som er utenfor Facebook. Vi har en lukket side på Facebook som gjelder for tidligere elever i Holmestrand og de fleste av oss har tilgang til denne. Men det finnes noen som ikke er med på Facebook. Derfor ber vi om at dere vil hjelpe med å formidle til de personer dere mener har gått i Holmestrand om elevtreffet. Spesielt til eldre døve.

Det hadde vært supert om dere også setter innbydelsen på informasjonstavla i deres døveforening.

Legger derfor innbydelse med program og informasjon ved.

Takk for hjelpen så langt!

Alt det beste!

Mvh,

Øyvind Madsen

SMS: 971 68 745

E-post: oymafil@gmail.com

Se innbydelse: Innbydelse elevtreff 17_06_17_x