Hopp til innhold

Tegnspråktolk på Trøndersk Matfestival

  • Torsdag 2. august kl 11:00, Torvscenen
  • Gratis for alle

Åpningsprogram kl. 11:00
Hjertelig velkommen til åpning av Trøndersk Matfestival torsdag 2.august kl.11.00. Vi starter med parade fra Bispegata ned Munkegata til oppsatt scene på Torvet. Paraden ledes av flott musikk ved Musikklaget Laat fra Inderøy. Vår konferansier er vår alles kjære Marte Hallem. Selve åpningstalen og hilsen fra flere involverte samarbeidspartnere blir på Torvet fra kl. 11:15. Se også frem til gnistrende underholdning.

Kåringer kl. 12:00
Utstillerne på Trøndersk Matfestival kan melde på sine produkter til kåring av årets produkt i – ulike kategorier. Vinnerne blir offentliggjort torsdag 2. august, så hold utkikk etter diplom på stand som viser hvilke produkter som er av de beste du kan plukke med deg i år.

Oppslag fra RHS: Matfestival_oppslag