Hopp til innhold

Digitalt medlemskort – JOYN appen

Informasjon fra Norges Døveforbund:

Nå er digital medlemskort på plass i JOYN-appen.

Informasjon om medlemskort og JOYN-appen:

Nå er medlemskortet vårt aktivert i JOYN! Hvis du ikke ser medlemskortet vårt når du logger inn på JOYN, klikk på plusstegnet nede til høyre. Finn Norges Døveforbund og legg til.

Har du spørsmål til oss, eller får du det ikke til? Ta kontakt med oss. Skriv i kommentarfeltet, og tagg oss. Eller ta direkte kontakt med medlemsansvarlig, medlem@doveforbundet.no. (Se hele filmen for å se hvordan det ser ut i JOYN appen).

Med en klikk får du tilgang til medlemskortet ditt, og medlemsnummeret ditt er godt synlig. Du har tilgang til dine personlige opplysninger, og kan endre opplysninger i "Min side". Du kan også blant annet åpne siste utgave av Døves Tidsskrift i PDF på mobilen, lese nyheter fra doveforbundet.no og sjekke vår Facebook side eller Instagram.

Har du ikke lastet ned JOYN? Last ned til mobilen din her:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…

App Store: https://apps.apple.com/no/app/joyn/id1142997109

Link til Norges Døveforbund:

https://www.doveforbundet.no/nyheter/2019/09/04/digitalt-medlemskort

Dersom noen ikke klarer å finne sitt kort i appen, kan årsaker være: manglende mobilnummer, som ikke er registrert i vårt medlemssystem Regweb. De må sende mail til medlem@doveforbundet.no , slik at vi kan oppdatere kontaktopplysninger (mobilnummer og e-postadresse)

Dersom noen medlemmer, som ikke har smarttelefon, kan få medlemskort på papir tilsendt fra oss. De må sende mail til meg, på medlem@doveforbundet.no

Vennlig hilsen

Norges Døveforbund

Bibbi Hagerupsen

Medlemansvarlig