Hopp til innhold

Tegnspråktolket familiearrangement.

Norsk Forfattersentrum Midt-Norge og Tegnspråklig frivilligsentral Trondheim inviterer hele familien til å utforske barneboka sammen med Gro Dahle og Henrik Hovland! Arrangementet er gratis og åpent for alle i alle aldre. Det blir opplesninger og ei lita samtale. Hele arrangementet tegnspråktolkes og tilrettelegges slik at barna kan få delta i samtale med forfatterne. Velkommen!

Tid: Mandag 25. november, kl. 17.00

Sted: Amfisalen, ISAK
Gratis inngang!

Henrik Hovland har utgitt bøker i flere sjangere, men er de siste årene mest kjent for de fire billedbøkene om krokodillen Johannes Jensen som alle er illustrert av Torill Kove. Bøkene om Johannes Jensen er blitt moderne klassikere, kommer jevnlig i nye opplag og er oversatt til flere språk. Henrik Hovland sjarmerte seg inn i nordmenns hjerter med Johannes Jensen, den noget engstelige krokodilla med hjertet i hånda I år er endelig Johannes tilbake, og denne gangen skal han ta nattoget!

Gro Dahle er forfatter, lyriker og skrivepedagog. Bak seg har hun et prisbelønt og omfangsrikt forfatterskap, med blant annet romaner, barnebøker, diktsamlinger, fagbøker og teaterstykker. Hun kjent for å skrive om tabubelagte eller tunge temaer for barn, og denne kvelden får vi et gjenhør med Lussi, den lille piken som forsvinner i “Snill”.

Arrangør: Norsk Forfattersentrum Midt-Norge og Tegnspråklig frivilligsentral Trondheim.