Hopp til innhold

Tegnspråklig videointroduksjon fra Kunsthall Trondheim

Kunsthall Trondheim ønsker å gjøre utstillingene mer tilgjengelige for tegnspråklige, og har derfor laget videointroduksjon som introduserer 4 av verkene i gruppeutstillingen Who Wants to Live Forever?

Link til nettsted med videointroduksjon: https://kunsthalltrondheim.no/no/videointroduksjon-med-info-for-tegnspraklige/who-wants-to-live-forever-videointroduksjon

«Utstillingen utforsker lengselen etter evig liv i lys av materielle endringer som er konsekvens av klimaendringer, så vel som de etiske og politiske implikasjonene.

Videointroduksjonen er kunsthallens nye formidlingstiltak som vi lanserte denne våren: videointroduksjoner av utstillinger med tilrettelagt informasjon for norske tegnspråklige, hvor formatet ble utviklet i rådføring med Norsk Døvemuseum, Trondheim.


Målet er å tilføre ytterligere ressurser til publikum og gjøre utstillingene mer tilgjengelige for tegnspråkbrukere. Kunsthall Trondheim ser på mangfold som sentralt i vårt samfunn. Dette ønsker vi å speile gjennom våre aktiviteter som offentlige program og utstillingsvirksomhet.»