Hopp til innhold

Kurs i vevd sjal godt gjennomført.

Fredag den 11. desember fikk deltakere lære en grunnleggende knyting, og informasjon om hvordan bære barn på en trygg, ergonomisk og behagelig måte.

Det var så gøy å delta på introduksjonskurs til vevd sjal, og Ingvild Borgen fra VilOpp bæreveiledning ( www.facebook.com/Viloppbare ) er veldig hyggelig og dyktig. Det føltes også betryggende at hun kunne tegnspråk, og det gjør det lettere å bestille veiledning direkte når jeg skal begynne å bære barnet på ryggen. Ønsker å si tusen takk til Trondheim Døveforening og Tegnspråklig Frivilligsentral Trondheim som har vært positive til gjennomføring av både babykafe og introduksjonskurs, skrevet søknader og ordnet det trivelig med både god drikke og snacks. Ønsker også å takke Trondheim Kommune som innvilget søknaden om økonomisk støtte, og ikke minst takke bæreveileder Ingvild som både reklamerte for kurset i flere kanaler og ga oss en god pris slik at kurset ble gratis for alle. Det var også spennende å se at kurset hadde noen deltakere uten tilknytning til tegnspråkmiljøet og det fungerte veldig bra! Det viser at selv om man er medlem i TDF og kanskje har et litt spesielt interesseområde så kan det likevel gjennomføres kurs som også er åpent for personer som ikke kjente til TDF fra før. Oppfordrer andre medlemmer til å gjøre det samme om de har et interesseområde de ønsker å fordype med andre – skrevet av Berit E. Sørnypan, en av deltakere.