Hopp til innhold

«Vil du endre?».

Dette er et prosjekt som alle kan delta på, da dette kan være et flott prosjekt / tidsfordriv i koronatider.

FFO Trøndelag har fått dette prosjektet gjennom stiftelsen Dam i tett samarbeid med likestillingssentret KUN, så det er GRATIS å delta!

Prosjektet går ut på å være med på jevnlige digitale treff hvor du diskuterer funksjonshemmedes rettigheter med andre deltakere. Du vil få mulighet til å bli kjent med nye mennesker og få kursing i fototeknikk av fotografen og kunstneren Brynhild Bye-Tiller.

Bildene dere tar og velger ut vil brukes i kampanjer som tar opp ulike tema på facebook og instagram, og på slutten av prosjektet vil bildene settes sammen til en fotoutstilling og fotobok. Dere som deltar vil selv bestemme over kampanjene og temaene som tas opp, og målet er at gruppa etter hvert skal bli selvgående. Siden vi møtes digitalt, kan du være med uansett hvor du bor i landet. 

Du trenger ingen forkunnskaper eller noe spesialutstyr for å være med, det eneste du må ha er mobiltelefon med kamera og et ønske om å dele dine erfaringer med andre som er i lignende situasjon som deg selv.

Prosjektet begynte litt i 2020 med fotokurs – men disse ligger på nettet så de kan du se når som helst. Vi ønsker oss flere deltakere.  Påmelding så snart som mulig og innen utgangen av januar 2021 - Linken for påmelding finner du HER.

Lurer du på noe kan du sende spørsmål til: kari.froseth.johansen@ffo.no eller ta kontakt på telefon 414 98 115.