Hopp til innhold

Uke 45

Teater Eureka og Rosendal kino samarbeider:

Torsdag 9.november kl 19

Hva skjer når den eneste hørende i en ellers døv familie oppdager et musikalsk talent, og står foran et umulig valg? Velkommen til filmen CODA som er kuratert av Teater Eureka på Rosendal Kino! Etter filmen vil det bli en tegnspråktolket panelsamtale med medlemmer fra Teater Eureka og Trondheim døveforening. Samtalen vil handle om tanker rundt selve filmen og bakgrunnen for at Teater Eureka har valgt å vise akkurat denne. Se invitasjon fra Teater Eurekas leder Thomas Johannessen på tegnspråk og book billetter via lenka under!

https://rosendalteater.no/program/rosendal-kino-coda-us-fr

+

Bli med på høstens tredje og siste DansiT-salong i år, fredag 10. november fra kl. 19:00. Denne gangen feirer vi at det er 30 år siden Dansens År, det blir foredrag, samtale og dansekaraoke!

Arrangementet er gratis, foredraget og samtalen blir tegnspråktolket. Gjerne del arrangementet i deres kanaler!

Programmet for kvelden:

kl. 19:00 Velkommen

Foredraget «Tretti år på tretti minutter» av daglig leder ved Danseinformasjonen, Sigrid Ø. Svendal

kl. 19:45 Panelsamtale med Anna Nordanstedt (daglig leder ved Dans i Trøndelag, koreograf og dansekunstner), Tomas Vikeland (daglig leder og eier av RAW Dance Studio, og aktiv utøver innen blant annet hip hop), Karoline Ellingsen Wheeler (frilans danser og scenekunstner, del av PRAXIS Trondheim og Kompani Morell) og Arnhild Staal Pettersen (kunstnerisk og daglig leder ved DansiT).

kl. 21:00 DJ Kitty Amore og dansekaraoke frem til kl. 24:00

https://dansit.no/.../dansit-salong-30-ar-siden-dansens-ar/