Hopp til innhold

SPØRREUNDERSØKELSE fra Norges Døveforbunds Ungdom

Hei,

NDFU har etablert et nytt prosjekt i samarbeid med LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner) med fokus på å gjøre NDFU til en trygg organisasjon. Vi har mange møteplasser over hele landet og våre arrangementer og relasjoner i form av ungdomsklubber, leir, konkurranser, seminar og kurs, skal være trygge for barn og ungdommer.

For å vite om barn-, ungdommer- og foreldres opplevelse av NDFU som en trygg organisasjon eller ei, har vi utarbeidet en spørreundersøkelse som vil gi oss en oversikt over kartlegging på NDFU. Spørreundersøkelsen består av mange spørsmål, og alle har tegnspråkversjon i undersøkelsen.

Med dette trenger vi deres hjelp med å spre denne informasjonen videre til barn, ungdommer og foreldre. Du kan gjøre det på:

  1. Del spørreundersøkelsen på Facebook eller Twitter.
  2. Send spørreundersøkelse videre til folk på e-post.
  3. Publisere på deres side.

Her har dere linken til spørreundersøkelse: https://goo.gl/forms/95pMg77WkUQpQn143 .

Er NDFU en trygg organisasjon?

goo.gl

Denne spørreundersøkelsen lager vi fordi vi ønsker tilbakemelding om medlemmer opplever NDFU og våre lokallag som trygge steder å være. Denne undersøkelsens resultater blir kun tilgjengelig for beredskapsgruppen i styret, og skal brukes til å forbedre våre arrangementer og vår organisasjon. Ønsker du å fortelle oss noe utenfor dette skjemaet, kan du ta kontakt på beredskap@ndfu.no. Først trenger vi å vite litt om deg:

Spørreundersøkelsen skal bli publisert på NDFUs hjemmeside på onsdag 30.august kl. 12:00 på http://www.ndfu.no/sporreundersokelse/ .

Ta selvfølgelig kontakt om dere lurer på noe på beredskap@ndfu.no

Med vennlig hilsen

NDFU - Norges Døveforbunds Ungdom

Lubna Mehdi

Styreleder

lubna@ndfu.no

+47 93287313 (SMS)

www.ndfu.no

Følg oss på

Facebook

Twitter

Instagram