Hopp til innhold

«BYGG VI IKKE VIL HA», arrangement i TDF onsdag 7. februar kl. 16 – 18

Onsdag 7. februar kl. 16 - 18:

Bygg vi ikke vil ha

Bevar Høyskoleparken sitt bilde.

Arrangør: Bevar Høyskoleparken og Trondheim Døveforening

Folkeaksjonen Bevar Høyskoleparken har bygd 6 av 8 bygg NTNU planlegger å bygge i Høyskoleparken, som pepperkakehus. Vi har kalt aksjonen #byggviiikevilha. Byggene vil bli knust av varaordfører Ola Lund Renolen (MDG) i Døveforeninga onsdag 07.02 kl.17.10, og du er herved invitert! Folkeaksjonen Bevar Høyskoleparken har bygd de 4 byggene som NTNU planlegger å bygge i Høyskoleparken langs Klæbuveien fra Trafostasjonen til Døvekirka, samt de 2 byggene som NTNU planlegger å bygge i Hestehagelunden, som ligger sør for Vestskråninga. Vi har bygd byggene som pepperkakehus, og vil knuse dem for å vise at dette er "bygg vi ikke vil ha". Vi jobber for bevaring av Høyskoleparken i forbindelse med NTNU sin campussamling og planlagte bygging i Høyskoleparken.

Knusinga finner altså sted i Døveforeninga sine lokaler i Klostergata 60 onsdag 07.02 kl.16.00-18.00. Det vil bli åpning ved varaordfører Ola Lund Renolen (MDG) kl.16.10, appell, opplesing av tekster, tale og knusing av "bygg vi ikke vil ha" kl.17.10. Det vil også bli mulighet for å kjøpe varm og kald drikke samt noe enkelt å spise. Og effekter til støtte for Bevar Høyskoleparken, samt å gi et bidrag til leie av lokale for den som ønsker det. Gratis inngang!

Tegnspråktolk vil være tilstede. Vi inviterer alle, både store og små, byens studenter og NTNU sine ansatte, arkitekter og byplanleggere, døve og hørende, naboer, andre berørte, alle interesserte og alle som passerer forbi 🙂

Velkommen!