Hopp til innhold

Info fra NDF v/medlemsansvarlig

Hei!

Har du betalt medlemskontigent 2019?
Forrige uke sendte vi ut faktura med purregebyr til medlemmer som ikke har betalt innen 15. april. Hvis du har allerede betalt i tidsrommet 15. april -28. april, så kan du se bort fra denne purringen. Det har dessverre oppstått feil med purringer, noen har fått 2 eller 3 gebyrer. Jeg må beklage feilen. Det er maks 29 kroner i purregebyr til medlemmer som ikke har betalt.
Vi har fått beskjed at flere skal ha mottatt purregebyr i posten uten å ha fått første faktura fra oss. Det kan skyldes at faktura har blitt sendt til din e-postaddresse som du ikke bruker lenger, eller at den har havnet i spam-mappen din.
Hvis du lurer på noe, ta kontakt med meg på e-post, medlem@doveforbundet.no

Med vennlig hilsen

Norges Døveforbund

Bibbi Hagerupsen

bibbi

Medlemansvarlig

Kontortid: mandag – fredag. kl. 09.30 – 17.00

medlem@doveforbundet.no

www.doveforbundet.no 

Mobil 96 04 60 65 (kun SMS)