Hopp til innhold

Trondheim Døveforening stenges 12. mars – 13. april. All aktivitet i tidsrommet avlyses.

Trondheim Døveforening ønsker å dele viktig informasjon. Styret hadde møte hvor det ble vedtatt at Trondheim Døveforening skal stenges fra i dag og til etter påsken, det vil si frem til 13. april.

Det betyr at alle arrangementer av underavdelingene og frivilligsentralen avlyses. Før påsken, fredag den 3. april vil styret foreta ny vurdering av hvordan det blir for 14. april og senere.

Det betyr også at årsmøtet den 21. mars utsettes, foreløpig er det utsatt til 25. april. Medlemskvelden er avlyst.

Årsaken til dette er for å forebygge smittespredning. Vi har medlemmer der mange er eldre og mange som har hjerte- og lungesykdommer, og diabetes. Disse er i risikogruppen. Videre er vårt lokale lite og trangt slik at det er lett å smitte hverandre. For det tredje mangler vi skikkelige rutiner for renhold. Til slutt, informasjon i samfunnet har vært altfor dårlig. Hittil er lite informasjon tolket eller gitt på tegnspråk, det er vanskelig å vite hvordan vi døve kan kontakte legevakten. Det at vi møter hindringer er også en risiko.

Trondheim Døveforening beklager og håper på forståelse. I tillegg ber vi dere å følge med på nyhetene. FHI har utarbeidet liste med råd til hva vi bør gjøre, vi må følge disse. Viktig er å vaske hendene og unngå hudkontakt som klem. Vær forsiktig med å gå i store folkemengder. Dere kan sende e-post om det er noe dere lurer på.