Hopp til innhold

Avlyst!

Dessverre er seniortreff tirsdag den 17. november avlyst og det skyldes at det er nå nye retningslinjer fra myndigheten.

Nå som Regjeringen har varslet om at Norge er i starten på den andre smittebølgen, oppfordrer de alle sammen skal holde seg hjemme og ha minst mulig kontakt - http://www.regjeringen.no/.../-hold-dere.../id2783763/

Vi håper at det snart blir bedre tider, slik at vi kan fortsette med å ivareta alle medlemmene og gjester på god måte.

Vi skal sammen komme over Covid-19 pandemien, hvis alle følger de retningslinjene FHI gir;

➡️ Vask hendene.

➡️ Du og dine nærmeste kan omgås normalt. "Dine nærmeste" er de som du bor sammen med, og kjæresten. De som bor alene, kan også ha to-tre nærmeste som de kan være fysisk nær. Det bør være de samme over tid.

➡️ Hold 1 meters avstand til andre enn dine nærmeste. Avstanden fra ansikt til ansikt er aller viktigst. Rygg mot rygg, eller etter hverandre, som i kø, gir mindre risiko for smitte. Når du sitter ved siden av noen, bør det være en meters avstand fra din skulder til den andres skulder.

➡️ Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.

Dugnad mot smitte, sammen er vi sterke ❤️