Hopp til innhold

Medlemskveld torsdag den 17. desember avlyst.

Medlemskvelden torsdag den 17. desember er avlyst, men julehygge onsdag den 16. desember kl 11.00 til 14.00 går som planlagt for de som er påmeldt.

Døvepilen blir sendt med posten.

Vi skal sammen komme over Covid-19 pandemien, hvis alle følger de retningslinjene FHI gir;

➡️ Vask hendene.

➡️ Du og dine nærmeste kan omgås normalt. "Dine nærmeste" er de som du bor sammen med, og kjæresten. De som bor alene, kan også ha to-tre nærmeste som de kan være fysisk nær. Det bør være de samme over tid.

➡️ Hold 1 meters avstand til andre enn dine nærmeste. Avstanden fra ansikt til ansikt er aller viktigst. Rygg mot rygg, eller etter hverandre, som i kø, gir mindre risiko for smitte. Når du sitter ved siden av noen, bør det være en meters avstand fra din skulder til den andres skulder.

➡️ Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.

Sammen er vi sterke, dugnad mot smitte!